Adrimex Bt

PLockmatic
Rapid

Fastbind

Fastbind FotóBígelő C47e

E-mail Nyomtatás
Fastbind FotóBígelő C47e
A Fastbind FotóBígelő C47e asztali, elektromos bígelőgépet fotópapír bígelésére tervezték. A hajtási vonal mindig pontos, a képek nem sérülnek, megőrzik eredeti minőségüket.
A Fastbind C47e bígelőgép tökéletes fotóstúdiók, fotólaborok, professzionális fényképészek és mindazok számára, akik a legmagasabb minőségi igényeket kielégítő fotókönyveket szeretnék elkészíteni. Ugyanakkor ideális digitális nyomdák, másolószolgálatok, egyedi könyveket megjelentető kiadók számára is. Könnyű és kompakt, természetesen beilleszthető minden munkahelyre, rövid határidejű és egyedi bígelési igények kielégítésére.
  • Nagy formátumú elektromos bígelőgép
  • Max bígelési szélesség: 475 mm
  • Könnyű és kompakt asztali készülék
  • Éles hajtási vonalat készít puha borítóra, fényképre, egyéb képre, kártyára, étlapra, stb.

 

Leírás

Könnyű kezelni
Egyedi tervezésének köszönhetően a Fastbind FotóBígelőt C47e nagyon könnyű használni. A méretskálán található beállító gombbal a hátsó ütközőt a kívánt formátumra kell állítani. A második hátsó ütköző (opció) a két hajtási vonal közti távolság előre beállítását szolgálja. A precíz beállítás ennél gyorsabb és egyszerűbb már nem is lehet. Lehet bígelni lábpedállal vagy kézi gombbal. Pontos hajtási vonal készíthető tulajdonképpen bármilyen papírra, kartonra , 400 gr/m2 papírsúlyig. A bígelés eredménye mindig tökéletes hajtási vonal lesz. A Fastbind FotóBígelő C47e pengéjét forgatással lehet gyorsan az anyag vastagsága szerint állítani.

Sokoldalú alkalmazás
A FotóBígelő C47e egyenletes nyomással garantálja az éles hajtási vonalat fotópapírra ugyanúgy, mint kártyára, másolópapírra , PVC-vel bevont kartonra és számos más anyagra. A Fastbind FotóBígelő C47e elengedhetetlen bígelőeszköz fotóalbumok képeinek, puha könyvborítók, üdvözlőkártyák, éttermi menűlapok, karácsonyi üdvözlőlapok, kiállítási programfüzetek, meghívók, prospektusok és egyéb hajtogatott kiadványok, stb. készítésénél.

Specifikáció

 

U.S.A.

Európa

Max. bígelési vastagság

225 index*

400 g/m² *

Max. bígelési szélesség

18.7˝

475 mm

Volt

110-120V

220-240 V

Frekvencia

50 / 60 Hz

50 / 60 Hz

Biztosíték

1 A / 6.3 A (T)

0.5 A / 6.3 A (T)

Gép mérete

24.7˝ x 26.5˝ x 6.4˝

628 x 672 x 162 mm

Csomagolás mérete

31˝ x 29.3˝ x 11.4˝

790 x 745 x 290 mm

Nettó súly

53 lbs

24 kg

* Anyag tulajdonságától függ

Változtatás joga előzetes értesítés nélkül fenntartva.


Képek

Your text...

VideóLetöltések

Angol nyelvű prospektus letölthető innen

Minden Jog Fenttartva! Copyright 2011 © Adrimex Bt.

Weboldal készítés:Eboltok.eu