Adrimex Bt

PLockmatic
Rapid

Fastbind

Fastbind FotoMount F46™ FOTÓKÖNYV KÉSZÍTŐ GÉP

E-mail Nyomtatás
Fastbind FotoMount F46™
A Fastbind FotoMount F46 E elektromos, nagy méretű fotóalbum készítő különleges liftes egységének köszönhetően nagyon pontosan illeszti a képeket és ily módon könnyedén, sokkal gyorsabban készíthetők el a professzionális fotókönyvek, mint valaha. Asztali kivitel, könnyen mozgatható és olyan minőség, amellyel korábban csak a sokkal drágább berendezések rendelkeztek.
Fotókönyv méret: max. 18˝ x 18˝
Fotópapír és digitális nyomat egyaránt köthető
Borító vezetőt és két borító támaszt tartalmaz a gép.
A könyv teljesen laposra – 180°-ra nyitható
A Fastbind Casematic H46Pro Kemény borító készítővel és a FotoCreaser C47e
Bígelőgéppel alkot rendszert
180°-ra nyitható

Könnyű kezelés

Leírás

Rugalmasság és Minőség
Akár fotópapírra, kartonra, fóliázott anyagra vagy más egyéb anyagra nyomtatják a képeket, a fotókönyv minden oldalon átfutóképes, panoráma lesz. A könyv mérete 5 x 5 cm-től 470x420 mm-ig terjedhet. A könyv borítója lehet standard borító vagy digitálisan nyomtatott egyedi borító* Ön percek alatt elkészítheti csodálatos, professzionális fotókönyvét.

Fotógráfusok és digitális nyomdászok számára
A Fastbind FotoMount F46e alapvetően fotóstúdiók, fotólaborok és professzionális fotósok számára kifejlesztett kiváló kötészeti megoldás. De tökéletesen kielégíti a digitális nyomdák, másolószolgálatok, és minden olyan egyedi könyvet kiadók igényeit, akik magas minőségű fotóalbummal kívánják ügyfeleiket kiszolgálni.

Könnyű kezelés és gazdaságosság
A Fastbind FotoMount™ termékcsalád tartalmaz minden kellékanyagot, ami a fotókönyv készítéséhez szükséges. Csak kétfajta anyag szükséges függetlenül a könyv méretétől:
Fastbind FotoMount mounting sheets™ a könyv testének elkészítéséhez és Fastbind FotoMount end sheets™ a könyv testnek a borítóhoz való illesztéséhez.

A forradalmian új liftes rendszer

1. Nyomtatás után bígelje meg középen a képeket.**

2. Illessze egymáshoz a megbígelt képeket az összeillesztő ívekkel. A kötési művelet során használja a két mágneses ütközőt a már egymáshoz kötött képek rögzítésére, valamint használja a liftet a képek és az összeillesztő ívek pontos illesztéséhez. Használjon vágógépet a könyv test körbevágáshoz.***

3. Helyezze a borító vezetőt a gépre és használja a borító pozicionálókat a borító rögzítésére. Helyezze a körbevágott könyv testet a borítóba, miközben a végpapírról eltávolítja a szilikonos védőréteget. A Deluxe minőségű fotóalbum el is készült.

* A felső kategóriájú, személyre szabott kemény borítók elkészítéséhez ajánljuk a Fastbind Casematic kemény borító készítőket (külön rendelésre)

** A pontos hajtási vonal elkészítéséhez ajánljuk a Fastbind bígelőgépeket (külön rendelésre)

*** Vágógépek külön rendelésre

Specifikáció

  U.S.A. Európa
Max. nyomat méret: 36˝ x 18˝ 914 x 457 mm
Min. album méret: 2˝ x 2˝ 50 x 50 mm
Max. album méret asztal bővítéssel: 18˝ x 18˝ 457 x 457 mm
Max. kötési vastagság: 3” 80 mm
Gép mérete polccal: 37.8˝ x 24˝ x 12.6˝ 960 x 570 x 630 mm
Nettó/Bruttó súly: 99.2/170 lbs 45/77 kg

Két mágneses pozicionálóval.
Terméktájékoztató 2009 október, a változtatás joga előzetes értesítés nélkül fenntartva.

Minden Jog Fenttartva! Copyright 2011 © Adrimex Bt.

Weboldal készítés:Eboltok.eu