Adrimex Bt

PLockmatic
Rapid

Fastbind

Kedves Partnerünk!

Webáruházunk üzemel.

A megrendelt árut futárszolgálattal küldjük.

Személyes áruátvétel előzetes időpont egyeztetéssel lehetséges kedden-szerdán-csütörtökön.

Az elkövetkező időszakban elérhetőségünk:

tel: 36 30 57 66 995

E-mail: info@adrimex.hu

Adrimex Bt. - Webáruház

Bemutatkozás

E-mail Nyomtatás PDF

Az ADRIMEX Kereskedelmi és Szolgáltató BT-t 21 éve, 1992-ben alapítottuk az általunk korábban képviselt nagy múltú svéd és német gyárak magas minőségi igényeket kielégítő irodai, könyvkötészeti és nyomdatechnikai gépeinek behozatalára és forgalmazására.

 

Kezdetben a svéd PLOCKMATIC automata lapösszehordó, irkakészítő és adagoló rendszereit, a német PLANAX hidegragasztóval működő könyvkötőgépeit, a svéd RAPID tűzőgépeit, német RENZ spirálozógépeit, a német EBA vágógépeit és iratmegsemmisítőit forgalmaztuk.

 

2004-ben eladási programunkba felvettük a koreai SPC cég nagy teljesítményű papírfúró, papírlyukasztó, fém ikerspirálozó, naptárkészítő gépeit.

 

Ugyanebben az évben megkaptuk a finn FASTBIND kötészeti berendezések magyarországi kizárólagos forgalmazási jogát is. A gyár nemcsak a többfunkciós könyvkötőgépek választékát bővíti, hanem a fotószektor számára is folyamatosan jelentkeznek újdonságokkal. Legútóbbi forradalmi találmányuk a panoráma fotókönyv és fotóalbum készítő gépcsalád.

A könyvkötőgépek mellett palettájukat képezik mindazok a kiegészítő egységek, melyekkel egyedi tervezésű kemény, és puha könyvborítók, CD/DVD kemény borítók pillanatok alatt elkészíthetők.

 2012-ben megkezdtük a HEFTER levélhajtogatógépek , 2013-ban pedig az személyre szabott borítók gyártásához nélkülözhetetlen, MAMO tekercses laminálógépek forgalmazását kedztük meg.

Valamennyi gép tökéletes működéséhez biztosítjuk a kellékanyagokat, a szervízt, továbbá ügyfeleink számára azt a lehetőséget, hogy a gépeket bemutatótermünkben működés közben megtekinthessék, saját anyagaikkal kipróbálhassák és az új kötészeti anyagokkal, eljárásokkal megismerkedhessenek.

 

Az ADRIMEX munkatársai bemutatókkal, tanácsadással készséggel állnak az ügyfelek és az érdeklődők rendelkezésére.

 

Bemutatóterem címe:

1215 Budapest (Csepel), Árpád u. 21.-Bajcsy Zs. út 15. (sarok épület)

Felvilágosítás és a bemutatók időpont egyeztetése:

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

www.adrimex.hu

Minden Jog Fenttartva! Copyright 2011 © Adrimex Bt.

Weboldal készítés:Eboltok.eu