Adrimex Bt

PLockmatic
Rapid

Fastbind

Kedves Partnerünk!

Webáruházunk üzemel.

A megrendelt árut futárszolgálattal küldjük.

Személyes áruátvétel előzetes időpont egyeztetéssel lehetséges kedden-szerdán-csütörtökön.

Az elkövetkező időszakban elérhetőségünk:

tel: 36 30 57 66 995

E-mail: info@adrimex.hu

Adrimex Bt. - Webáruház

Könyvkötőgépek (meleg ragasztóval)

FASTBIND KÖNYVKÖTŐGÉPEK
Az egyedülálló forgó kötési eljárás teszi nagyon sokrétűvé a ragasztókötőgépeket. Gyorsan tudnak kötni kemény és puha borítójú könyveket is. A FASTBIND melegragasztós könyvkötőkkel és a kiegészítő gépekkel 4 különféle kötéssel (puha fedeles, kemény fedeles, ragasztószalagos, vagy ragasztós) készíthetők könyvek. A könyvkötőgépek átállítása nélkül lehet egyik kötési fajtáról a másikra áttérni. Kezelésük egyszerű, szakértelmet nem igényel. Egyszerűbb megtanulni a használatát, mint egy fénymásolóét. Bárki egy perc alatt tud készíteni profi minőségű könyvet.

A könyvkötéshez használható segédgépek: biegelőgép, keményborító bíegelőgép, keménytábla készítő gép, papírvágógép, ragasztógép médiák öntapadóssá tételéhez

Fastbind PUREVA ragasztókötőgép

E-mail Nyomtatás
Fastbind PUREVA

PUR és EVA ragasztókötés!

Forradalmian új könyvkötőgép PUR és EVA ragasztókötéssel, kemény és puha borítójú könyvek kötésére.
A Fastbind PUREVA XT az első és egyetlen PUR/EVA könyvkötőgép, mely egyaránt alkalmas  kemény és puha borítójú könyvek kötésére.
A Fastbind PUREVA XT mindenki számára lehetővé teszi a PUR minőség nyújtotta előnyök kihasználását alacsony beruházási költségek mellett. A piacon egyedüliként biztosít univerzális megoldást mindenfajta ragasztókötésre. Rendszerbe épített egységeinek köszönhetően a PUREVA XT -vel egyaránt készíthetők puha és kemény borítású könyvek a szélesebb termékkínálatért. Újdonságként jelenik meg a váltható ragasztópatron, mely lehetővé teszi a könnyű váltást PUR és EVA között, valamint a gép rendelkezik egy Mikro barázdás gerincérdesítővel és egy új Fastbind érintkező hengerrel, mely a ragasztót a papírba nyomja.

Bővebben...

Fastbind Elite XT

E-mail Nyomtatás
Fastbind ELIT XT
Ragasztókötőgép
Gerincérdesítővelag ellátott, asztali, melegragasztóval működő könyvkötőgép A/4-A/3 méretű könyvek kötésére. 4 különféle kötés (puha borítós, kemény borítós, szalagos és un. tépegetős) készíthető.
Bővebben...

Fastbind Elite

E-mail Nyomtatás
fastbind_elite_300

FASTBIND ELITE Ragasztókötőgép

Gerincérdesítővel ellátott, asztali, melegragasztóval működő könyvkötőgép, 4 különféle (puha borítós, kemény borítós, szalagos és jegyzettömb) kötés készítésére.

A ragasztókötőgépen található PGO (Paper Grain Opening) szerkezet szükség esetén érdesíteni tudja a gerincet a tökéletes kötés érdekében. Ez a művelet nem jár sem zajjal, sem porral.

Bővebben...

Fastbind Secura

E-mail Nyomtatás
fastbind_secura_300
Ragasztókötőgép
Asztali, melegragasztóval működő könnyvkötőgép 4 különféle kötés (puha borítós, kemény borítós, szalagos és un. tépegetős) készítésére.
Bővebben...

Minden Jog Fenttartva! Copyright 2011 © Adrimex Bt.

Weboldal készítés:Eboltok.eu