Adrimex Bt

PLockmatic
Rapid

Fastbind

Kedves Partnerünk!

Webáruházunk üzemel.

A megrendelt árut futárszolgálattal küldjük.

Személyes áruátvétel előzetes időpont egyeztetéssel lehetséges kedden-szerdán-csütörtökön.

Az elkövetkező időszakban elérhetőségünk:

tel: 36 30 57 66 995

E-mail: info@adrimex.hu

Adrimex Bt. - Webáruház

Panoráma fotókönyv készítő gépek

A Fastbind FotoMount Fotokönyv készítő gépek teljesen új eljárást jelentenek a fotóalbumok készítésénél azáltal, hogy a könyvek oldalai  a hajtási vonal mentén tökéletesen laposra nyíthatók. Minden egyes félbehajtott és hátoldalával egymáshoz illesztett kép olyan könyv testet  képez, ahol a gerincre nem kerül ragasztóanyag és a könyv minden egyes oldala teljesen laposra nyítható,  lapszéltől lapszélig panoráma kép lesz. A prémium fotókönyv mérete max. 45x45 cm.
A fotókönyv borítója hagyományos borító vagy egyedi tervezésű, digitális nyomatból készített borító lehet.  A megfelelő kemény borító elkészítéséhez a  Fastbind Casematic™egyedi keményborító készítő gépeket ajánljuk.
A FotoMount™ fotókönyv kötő gépeket kifejezetten az egyedi fotóalbumok gyártására fejlesztette ki a Fastbind. Az albumkészítés nem igényel speciális képzettséget és a fotókönyv készítőkkel elérhetővé válik a szeméyre szabott fotókönyv gyártás.

Fastbind FotoMount F46™ FOTÓKÖNYV KÉSZÍTŐ GÉP

E-mail Nyomtatás
Fastbind FotoMount F46™
A Fastbind FotoMount F46 E elektromos, nagy méretű fotóalbum készítő különleges liftes egységének köszönhetően nagyon pontosan illeszti a képeket és ily módon könnyedén, sokkal gyorsabban készíthetők el a professzionális fotókönyvek, mint valaha. Asztali kivitel, könnyen mozgatható és olyan minőség, amellyel korábban csak a sokkal drágább berendezések rendelkeztek.
Bővebben...

Fastbind FotoMount F42™ PANORÁMA FOTÓKÖNYV KÉSZÍTŐ GÉP

E-mail Nyomtatás
Fastbind FotoMount F42™
A Fastbind FotoMount F42 nagy méretű, mechanikus fotóalbum készítő különleges liftes szerkezettel rendelkezik. Asztallapja bővíthető. Csupán néhány perc elegendő, hogy 470 mm x 420 mm nagyságig készítsen fotókönyvet gyakorlatilag bármilyen nyomatból (fotópapírra, keménylapra, fóliázott anyagra, stb. nyomtatott képekből)! Az albumok tökéletesen laposra nyíthatók, minden oldal lapszéltől-lapszélig panoráma.
Bővebben...

Fastbind FotoMount F32w Munkaállomás - EGYEDI, PANORÁMA FOTÓKÖNYVEK GYÁRTÁSÁRA

E-mail Nyomtatás

 A Fastbind FotoMount F32W™ Munkaállomás egy olyan komplett egység, amely tartalmazza mindazon készülékeket, amelyek a hatékony fotÓkönyv gyártáshoz szükségesek.
Tartalma:
Fastbind FotoMount F32™ könyvkötőgép, EBA 436M papírvágógép állvánnyal, Fastbind C33 Fotóbígelő és állvány.
A képeket és a kellékanyagokat polcon lehet tárolni. A munkaállomás rendben tartásához hulladékgyűjtők is tartoznak. Ez a kompakt egység bárhol elhelyezhető.

 
Bővebben...

Minden Jog Fenttartva! Copyright 2011 © Adrimex Bt.

Weboldal készítés:Eboltok.eu