Adrimex Bt

PLockmatic
Rapid

Fastbind

Kedves Partnerünk!

Webáruházunk üzemel.

A megrendelt árut futárszolgálattal küldjük.

Személyes áruátvétel előzetes időpont egyeztetéssel lehetséges kedden-szerdán-csütörtökön.

Az elkövetkező időszakban elérhetőségünk:

tel: 36 30 57 66 995

E-mail: info@adrimex.hu

Adrimex Bt. - Webáruház

Adrimex Bt. - Újdonságok

"Blue Angel" tanusítvány

E-mail Nyomtatás

"Blue Angel" tanusítvány35 éve már, hogy megjelent a "Blue Angel" környezetbarát címke, mely a világon elsőként minősítette a környezetet kímélő termékeket és szolgáltatásokat. A minősítés elsősorban az éghajlatváltozás szempontjából releváns termékekre vonatkozik, de olyan áruk és szolgáltatások is elnyerhetik, melyek előállítása, illetve összetevői garantálják a természeti erőforrások védelmét, valamint kiemelt figyelmet szentelnek az egészség megőrzésének. Mi vagyunk az első iratmegsemmisítő gépeket gyártó cég, mely elnyerte a "Blue Angel"-t, a kiemelten hatékony energiagazdálkodás eredményeként az EBA 1324 típustól az EBA 5141 típusig. A "Zero Energy Consumpiton" energiatakarékos üzemmód teszi lehetővé, hogy a vágógépek automatikusan kikapcsolják az áramot 30 perces "stand-by" üzemmód után. Ezen felül ezek az EBA iratmegsemisítő gépek szintetikus, környezetbarát hulladéktárolóval rendelkeznek, melyek felváltották a korábban használt műanyag zsákokat. A hatékony meghajtó-rendszer magas kapacitást biztosít, a motorok azonban szinte hangtalanul működnek. A minden fémet felaprító kések különleges technikával edzett acélból készültek, melyekre örökérvényű garancia vonatozik. Nem szabad megfeledkeznünk a Krug & Priester cégről, mely követendő példát mutatott az erőforrások felelősségteljes felhasználásában, valamint a gyártás környezetbarát kialakításában. A veszélyes és káros anyagok használata tabu. Környezettudatosságunk bizonyítékaként szolgál a DIN EN ISO 14001:2009-es szabványnak megfelelő Környezeti Menedzsment Rendszer kidolgozása és bevezetése.

Plasti 330 TEKERCSES LAMINÁLÓGÉP

E-mail Nyomtatás
Plastic 330

MAMO PLASTI 330
Tekercses laminálógép egy- és kétoldalas anyagok hideg vagy meleg laminálására, fóliázására.

A folyamatos adagolás időmegtakarítást jelent a tasak lamináláshoz viszonyítva. Oldalkerékkel szabályozható film feszesség, hengernyomás mechanikus állítása max. 5-7 mm nyitással.  A 2 első fűtött henger biztosítja az egyenletes hőelosztást, a 2 hideg henger  pedig a laminálás minőségét garantálja.  Magátmérő 25,  57, 75 mm lehet.

Bővebben...

EBA 432 M Mechanikus papírvagó

E-mail Nyomtatás

 

EBA 432 M
Az EBA 432M Rendkívül biztonságos, kézi, asztali, karos, irodai papírvágógép 430 mm vágási szélességgel és 20 mm vágási vastagsággal. Fém konstrukció, kiváló minőségű acél késsel, állítható késvezetővel. Pontos méretbeállítást és precíz vágást az oldalsó méretskála (cm és inch), a hátsó ütköző szolgálják. „SCS” Biztonsági rendszerrel rendelkezik.

Bővebben...

Rapid 5025e Supreme Elektromos tűzőgép

E-mail Nyomtatás
Rapid 5025e Supreme Elektromos Tűzőgép

Tűzési mód: lapostűzés
Tűzési vastagság: max. 25 lap (80 gr/m2)
Tűztési mélység: fix 6,5 mm
Tűzőkapocs: 1500 db/kazetta

Felhasználási terület 
Kis helyigény miatt számtalan munkahelyen kíváló tűzőgép:

  • szállodai recepció
  • pénztárak
  • gyógyszertárak
  • irodák, stb


       

További cikkeink...

1. oldal / 2

Minden Jog Fenttartva! Copyright 2011 © Adrimex Bt.

Weboldal készítés:Eboltok.eu