Adrimex Bt

PLockmatic
Rapid

Fastbind

Kedves Partnerünk!

Webáruházunk üzemel.

A megrendelt árut futárszolgálattal küldjük.

Személyes áruátvétel előzetes időpont egyeztetéssel lehetséges kedden-szerdán-csütörtökön.

Az elkövetkező időszakban elérhetőségünk:

tel: 36 30 57 66 995

E-mail: info@adrimex.hu

Adrimex Bt. - Webáruház

Fastbind C500

E-mail Nyomtatás
Fastbin C500

A FASTBIND C500 Biegelőgép nagy formátumok biegelésére. A gépet könnyű kezelni. Erőkifejtés nélkül készíthető hajtási vonal 400 gr/m2 vastagságig és 500 mm szélességig. Számos új felesztés biztosítja a pontos, egyenletes bígelést, a puha borító gyártás optimalizálását. Külön figyelmet fordított a Fastbind a munkafelület kialakítására, hogy az anyagok könnyen mozgathatók és pontosan beállíthatók legyenek.

 

Fastbind PRESSO Hőprés

E-mail Nyomtatás
Fastbin Presso

Könyvek kemény borítójára mély hajtási vonal készítéséhez.

A Fastbind Presso a Fastbind finn gyár legújabb fejlesztése. A Fastbind Presso minőségi, mély nyitóbíget présel a könyvek kemény borítójára, mellyel jelentősen növeli bármilyen kemény borítós könyv külső megjelenésének minőségét.

Bővebben...

Fastbind Rollo Fotóbígelő gép

E-mail Nyomtatás
Fastbind Rollo
A Premium fotókönyvek képeit tintasugaras vagy száraz laborelőhívással készítik. A képek csodálatosak, de a használt papírfajták kezelése nehéz a kötészeti műveleteknél..
A fotók hagyományos hajtása esetén a hajtási vonal gyakran ferde. A hagyományos bígelőgépeknél előfordulhat, hogy a hajtás ferde és sérülhet a kép, mivel a bígelőkés belenyomódik a papírba.
Bővebben...

Fastbind C400 BIGELŐGÉP

E-mail Nyomtatás
FASTBIND C400
 
 Egy beállítással készítheti el a borító redőit, mivel a két speciális lépcsős vezetősín ezt lehetővé teszi. Pontos hajtás, 400 g/m2-es kartonig használható, a nyomóerő állítható. Az így készített karton borító tökéletes a Fastbind kötőgépekhez.Egy beállítással 1-4 big készíthető.
Bővebben...

Fastbind C33

E-mail Nyomtatás
Fastbind C 33
A Fastbind FotoBígelő C33 fotópapírok bígelésére kifejlesztett, mechanikus asztali bígelőgép. A hajtási vonal nagyon pontos, a papír nem sérül és a kép minősége nem csorbul. A C33 bígelőgép bárhol alkalmazható, akár kis példányszámról, akár egyedi feladatokról legyen szó.Kiváló eszköz fotóstúdiók, fotólaborok, vagy professzionális fotográfusok számára, akik a legigényesebb fotótermékeket kívánják elkészíteni. Sokoldalúságának köszönhetően digitális nyomdák, másolószolgálatok és kiadók számára egyaránt tökéletesen eszköz.
Bővebben...

Minden Jog Fenttartva! Copyright 2011 © Adrimex Bt.

Weboldal készítés:Eboltok.eu