Adrimex Bt

PLockmatic
Rapid

Fastbind

Fastbind C500

E-mail Nyomtatás
Fastbin C500

A FASTBIND C500 Biegelőgép nagy formátumok biegelésére. A gépet könnyű kezelni. Erőkifejtés nélkül készíthető hajtási vonal 400 gr/m2 vastagságig és 500 mm szélességig. Számos új felesztés biztosítja a pontos, egyenletes bígelést, a puha borító gyártás optimalizálását. Külön figyelmet fordított a Fastbind a munkafelület kialakítására, hogy az anyagok könnyen mozgathatók és pontosan beállíthatók legyenek.

 

Fastbind PRESSO Hőprés

E-mail Nyomtatás
Fastbin Presso

Könyvek kemény borítójára mély hajtási vonal készítéséhez.

A Fastbind Presso a Fastbind finn gyár legújabb fejlesztése. A Fastbind Presso minőségi, mély nyitóbíget présel a könyvek kemény borítójára, mellyel jelentősen növeli bármilyen kemény borítós könyv külső megjelenésének minőségét.

Bővebben...

Fastbind Rollo Fotóbígelő gép

E-mail Nyomtatás
Fastbind Rollo
A Premium fotókönyvek képeit tintasugaras vagy száraz laborelőhívással készítik. A képek csodálatosak, de a használt papírfajták kezelése nehéz a kötészeti műveleteknél..
A fotók hagyományos hajtása esetén a hajtási vonal gyakran ferde. A hagyományos bígelőgépeknél előfordulhat, hogy a hajtás ferde és sérülhet a kép, mivel a bígelőkés belenyomódik a papírba.
Bővebben...

Fastbind FotóBígelő C47e

E-mail Nyomtatás
Fastbind FotóBígelő C47e
A Fastbind FotóBígelő C47e asztali, elektromos bígelőgépet fotópapír bígelésére tervezték. A hajtási vonal mindig pontos, a képek nem sérülnek, megőrzik eredeti minőségüket.
A Fastbind C47e bígelőgép tökéletes fotóstúdiók, fotólaborok, professzionális fényképészek és mindazok számára, akik a legmagasabb minőségi igényeket kielégítő fotókönyveket szeretnék elkészíteni. Ugyanakkor ideális digitális nyomdák, másolószolgálatok, egyedi könyveket megjelentető kiadók számára is. Könnyű és kompakt, természetesen beilleszthető minden munkahelyre, rövid határidejű és egyedi bígelési igények kielégítésére.
Bővebben...

Fastbind C400 BIGELŐGÉP

E-mail Nyomtatás
FASTBIND C400
 
 Egy beállítással készítheti el a borító redőit, mivel a két speciális lépcsős vezetősín ezt lehetővé teszi. Pontos hajtás, 400 g/m2-es kartonig használható, a nyomóerő állítható. Az így készített karton borító tökéletes a Fastbind kötőgépekhez.Egy beállítással 1-4 big készíthető.
Bővebben...

Fastbind C33

E-mail Nyomtatás
Fastbind C 33
A Fastbind FotoBígelő C33 fotópapírok bígelésére kifejlesztett, mechanikus asztali bígelőgép. A hajtási vonal nagyon pontos, a papír nem sérül és a kép minősége nem csorbul. A C33 bígelőgép bárhol alkalmazható, akár kis példányszámról, akár egyedi feladatokról legyen szó.Kiváló eszköz fotóstúdiók, fotólaborok, vagy professzionális fotográfusok számára, akik a legigényesebb fotótermékeket kívánják elkészíteni. Sokoldalúságának köszönhetően digitális nyomdák, másolószolgálatok és kiadók számára egyaránt tökéletesen eszköz.
Bővebben...

Minden Jog Fenttartva! Copyright 2011 © Adrimex Bt.

Weboldal készítés:Eboltok.eu