Adrimex Bt

PLockmatic
Rapid

Fastbind

Kedves Partnerünk!

Webáruházunk üzemel.

A megrendelt árut futárszolgálattal küldjük.

Személyes áruátvétel előzetes időpont egyeztetéssel lehetséges kedden-szerdán-csütörtökön.

Az elkövetkező időszakban elérhetőségünk:

tel: 36 30 57 66 995

E-mail: info@adrimex.hu

Adrimex Bt. - Webáruház

Kemény borító készítő gépek

Fastbind Casematic kemény borító készítő gépek

 Ha minőségi egyedi könyvborítóra vagy más hasonló kemény borítóra van szüksége, a Fastbind kemény borító készítőkkel gyorsan és olcsón készítheti el a könyv borítóját, a gyűrűs füzet borítóját, a CD/DVD tokokat, gyűrűs mappákat és sok egyéb más borítót.
A miniatűrtől A3+ méretig bármilyen formátumú lehet a kész borító. Ezek a termékek nélkülözhetetlenek  a gyorsan bővülő egyedi könyvgyártás piacán. A kedvező árfekvésű Fastbind Casematic kemény borító készítő géppel és a nyomtatható öntapadós anyagokkal néhány perc alatt megalkothatja a magas minőségi követelményeknek eleget tevő kemény borítókat.
A Fastbind Casematic keménytábla készítő világító asztalának  egyedülálló vákuumos felülete biztosítja, hogy a nyomtatott öntapadós ív ne mozduljon el és mindig megfelelő helyen maradjon. A poziciónáló könnyűvé teszi  a szürkekarton megfelelő illesztését a nyomtatott öntapadós ívre. Ezután már csak a széleket kell visszahajtani és a borító kész is.

Fastbind Casematic kemény borító készítő gépek

Fastbinc Casematic H32L kemény borító készítő

E-mail Nyomtatás
Fastbind Casematic H32 L

A Fastbind Casematic H32L kemény borító készítővel professzionális, egyedi borítókat lehet készíteni pillanatok alatt, 33 x 33 cm méretig, 4 cm gerincvastagsággal. Tervezze meg, nyomtassa ki digitális nyomtatóval (lézer vagy tintasugaras) a képet, majd egyszerű műveletekkel a Casematic H32 L borító készítőn legyárthatja a könyv borítót vagy egyéb más kemény borítót.
A kompakt, asztali készülék bármilyen munkakörnyezetbe illeszthető, rövid határidejű, személyre szabott igények kielégítésére szolgál.

Bővebben...

Fastbind Casematic H32 Pro Egyedi kemény borító készítő

E-mail Nyomtatás
Fastbind Casematic H32 pro

A Fastbind Casematic H32 kemény borító készítővel professzionális, egyedi borítókat lehet készíteni pillanatok alatt, 33 x 33 cm méretig. Tervezze meg, nyomtassa ki digitális nyomtatóval (lézer vagy tintasugaras) a képet, majd egyszerű műveletekkel a Casematic H32 borító készítőn legyárthatja a könyv borítót vagy egyéb más kemény borítót.

Bővebben...

Fastbind Casematic H46 Pro Egyedi kemény borító készítő

E-mail Nyomtatás
Fastbind Casematic H46 pro

A Fastbind Casematic H46 Pro kemény borító készítővel professzionális, egyedi borítókat lehet készíteni pillanatok alatt, 45 x 45 cm méretig. Tervezze meg, nyomtassa ki digitális nyomtatóval (lézer vagy tintasugaras) a képet, majd egyszerű műveletekkel a Casematic H46Pro borító készítőn legyárthatja a könyv borítót vagy egyéb más kemény borítót.

Bővebben...

Minden Jog Fenttartva! Copyright 2011 © Adrimex Bt.

Weboldal készítés:Eboltok.eu